Eladó családi ház Lippó 12 900 000 Ft

Leírás

Gazdálkodásra alkalmas parasztház eladó!
Keres egy ingatlant, ahol gazdálkodhat és otthont teremthet vidéki életstílusának? Akkor ez az Ön lehetősége! Eladó Lippón egy régi parasztház, amely ideális választás lehet a vidéki élet szerelmeseinek.
Lippó Bólytól 12, Mohácstól pedig 20 km- re található. Minden kényelmi szolgáltatás könnyen elérhető, iskola, óvoda, bolt található a faluban.
Az ingatlan vert falazatú, alapterülete 90 m2, felújításra szorul. 3 nagy méretű szoba, konyha és fürdőszoba található benne. A melegvizet villanybojler, a fűtést fa tüzelésű kandalló szolgáltatja, gáz van az utcában. A szennyvíz hagyományos emésztőaknával megoldott, de ki van építve hálózat a faluban.
A 3535 m2- es telken álló melléképületek, nyári konyha, pajta, ólak, istálló, füstölő gazdálkodásra és állattartásra is tökéletesen alkalmasak.
A házban található nagy méretű területek és tágas terek lehetővé teszik, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa ki.
Ha felkeltette érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért és a megtekintés egyeztetéséért a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 12 900 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11379695
Irodai azonosító: LK88
Telek: 3535 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vályog
Fűtés jellege: Kandalló
Fűtés módja: Fa
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Bútorozott: Bútorozott
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Melléképület

Térkép